На кого ще липсва Ну Погоди
#11 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 14.12.2012 20:41
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Забраниха "Ну, погоди" заради моралния упадък на Вълка (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1524048) Четях си статиятаи реших да изразя възмущението си.Лягам си и после какво да видя :някой си се припознаааааааааал.Ами тя простотията не ходи по гората,а за гузната съвест да не говорим.Да не говорим,че и доста други хора,чудно защо се припознаха.Дам,може би защото сме тъпаци според единствения и най-най най човек,потребител и играч в това интернет пространство.И накрая въпрос:За какво служат форумите?

#12 Removed user 14.12.2012 21:16
Red hot tamales
150 Posts

На мен много ще ми липсва (wait)

#13 Removed user 14.12.2012 21:24
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>РЪГБИСТИТЕ написа:</h3>На мен много ще ми липсва</blockquote>
Явно си получил ВИП код от Ну-погоди.
Както казах и преди играта е отражение на действителността! В реалния живот се купуват гласове и подкрепа с кюфтета, кебапчета или 20 лева...а тук "другаря" тонос си ги купува с ВИП код... :D :D :D ...(n)

#14 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 14.12.2012 21:25
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Мултипликационният филм „Ну, погоди" ще се върти по телевизията само след 23:00 часа през нощта, тъй като, според новия закон за защита на децата в Русия, влизащ в сила от 1 септември, приключенията на вълка и заека вредят на детската психика и здраве, а филмът съдържал „сцени на насилие", съобщи руският сайт РБК.

Известният сериал е попаднал в раздела „филми за възрастни", заради аморалното и арогантно поведение на Вълка, който дими като комин, обижда децата и се държи нахално с жените.

Според мнения на зрители, публикувани в социалните мрежи, по тази логика трябва да бъде забранен и филмът „Приключенията на Том Сойер", тъй като пропагандирал идеята за скитничеството, както и филмът за крокодила Гена и Чебурашка. В един от филмите те се целуват, което може да се сметне за пропаганда на хомосексуализма.

#15 Removed user 14.12.2012 23:19
Red lasers
1030 Posts

Абсолютно безмислено е да нападате паразита на лично , той ще отцелее.

Дайте да вкараме някой правила в играта и да се стегнем - той само ще умре или ще си тръгне (като бит педе..а.) просто спрете да му обръщате внимание.

Той е неспособен да бъде част от едно общество/група каквото е играта.

Него никой не го брои за нищо и това го дразни и цели да съсипе Шампиони.ком дори и несъзнателно

В крайна сметка дори и играта е някакъв вид социална мрежа в която той няма място.

Към тонос : казах ти нещо в една друга тема - Уваженеи е нещото , което никога няма да си купиш в тая игра , нещо което много малко отбори са постигали.Слаб/силен всеки е част от нещо - ти не си , не си бил и няма да бъдеш - сигурен съм че ме разбираш отлично.

Пиши си глупостите и се прави на който си искаш , чао безименнико !!!

#16 Removed user 15.12.2012 00:19
CSKA Sofia
1502 Posts

И с какво толкова се гордееш бе ?!?! Че по цял ден циклиш пред шампиони за да печелиш някакви картинки там под профила ти .... той админа за това не прави нищо по тая игра ... защото има един такъв кат тебе да му пълни джоба с пари и на него му е през К**А !!! Радвай се след няколко месеца някой кат ти пита какво си постигнал ти с високо вдигната глава ще му кажеш ее как какво бе я виж тука колко купи съм спечелил и той горкия ще гледа кат теле в железница !!!!

#17 Removed user 15.12.2012 09:59
Red rovers
14 Posts

Админа не прави нищо точно защото тонос го е направил милионер.Адски много се радвам че не съм в група с такива лъжци :x

#18 Removed user 15.12.2012 17:41
Storm
179 Posts

Някой пееше във форума миналата коледа за сланина и червено вино сега говори за стил, фонетика и познание на българската реч.(beer)